Megállapodott az Egyesült Államok kormánya a Moderna és a Pfizer gyógyszergyárral egy stratégiai vakcinakészletről, amely a madárinfluenza ellen nyújt majd védelmet. A H5N1 törzs ellen már létezik oltóanyag, de a Covid-19 járvány alatt ismertté vált két nagy gyógyszergyár egy ideje kísérletezik az mRNS technológiás madárinfluenza-vakcinával is – közölte a Mandiner.

Csatlakozz a Telegram-csatornánkhoz!


A portál szerint az Európai Bizottság eközben 40 millió adag madárinfluenza elleni vakcinára szerződött az ausztráliai központú CSL Seqirus gyógyszergyárral.

Az Egészségügyi Világszervezetnél (WHO) ugyanakkor gőzerővel dolgoznak egy globális pandémia-megállapodás elfogadtatásán. Ennek Kína az egyik legnagyobb akadálya, mivel Peking nem hajlandó elfogadni egy olyan protokollt, amely felülírja a nemzeti törvényeket.

Ennek, mármint a járványügyi stratégiának a hivatalos indoka az, hogy egyenlőbb feltételeket kell teremteni, mert különben a fejlett országok elhappolják a szegényebb társaik elől az egészségügyi felszereléseket és a gyógyszereket.

Az új mumus tehát a madárinfluenza. Ez a kórság régóta ismert – ahogy fent jeleztük, oltóanyag is van ellene – és extrém kivételtől eltekintve csak szárnyasok kapják el, bár az USA-ban állítólag már a marhák sincsenek biztonságban.


Még egyszer: a H5N1 és a többi törzs embereket csak szórványosan betegít meg, és emberről emberre nem terjed. A cikkből nem derül ki, mi lett a fertőzött marhákkal, de az igen, hogy Washington szerint három „cowboy-nak” sikerül összeszednie.

És most kapaszkodjatok meg: kötőhártya-gyulladásuk lett tőle.

Azt már mi tesszük hozzá, hogy az amerikai járványügyi központ, a CDC jelentése szerint 2022-ben mintegy hétezer embert figyeltek meg, akik fertőzött baromifival kerültek szorosabb kapcsolatba. Közülük EGY kapta el a vírust.

2022 januárjától 2023. december 27-ig nyolc országból tizenkilenc humán A(H5N1) sporadikus megbetegedést jelentettek, köztük kilenc súlyos megbetegedést és öt halálesetet, három enyhe megbetegedést és hét tünetmentes esetet – olvasható ugyanebben az anyagban, amelyből az is kiderül: a nyugati betegek tünetmentesek voltak vagy levertnek érezték magukat.


És akkor kik haltak bele vagy kerültek kórházba? Zömmel – már bocsánat – dzsungellakó kambodzsaiak, továbbá egy-két vidéki kínai, egy vietnami, egy ecuadori és egy chilei gazdálkodó.

Szóval, ha jól értjük, az USA és az EU éppen csillagászati összegeket készül elkölteni az adófizetők pénzéből egy olyan betegség elleni harcra, amely ellen nincs szükség mRNS alapú vakcinára, mert létezik olcsóbb és kipróbált, hagyományos oltóanyag. És az is majdnem felesleges, hacsak nem a harmadik világ őserdeiben él az ember.

Vagy a fejesek tudnak valamit, amit mi még nem?

Csak nem nyitva hagyta már megint valaki egy labor ajtaját, ahol azzal játszottak, hogyan lehetne a H5N1-ből egy brutálisan fertőzékeny és halálos mutánst készíteni. Persze, mindezt abból a megfontolásból, hogy jobb hellyé tegyék a világot…


1 hozzászólás

  1. Átkozott megélhetési méregkeverők !!!
    Az összes állatcsoportra kitaláltak egy kamu betegséget: baromfi influenza, kerge marha kór, sertés pestis, olajos hal (de nem szardínia); majd miután a húsevő emberek táplálékául áldozattá eső állatokkal végeztek, utána következtek a vegetáriánusok, amikor a mirelit zöldségeket előállító gépsorokat fertőzték meg. Mindezek után az ebben aktívan segédkező Karikó Katalint és Krausz Ferencet még ki is tüntették. Egyszerűen felháborító !!!
    Csakhogy ezt a fertőzéshullámot egyszer már túlélte az emberiség mindenféle gyanúsabbnál gyanúsabb oltás nélkül.
    Ez az egész már a pánikkeltés és a rémhírterjesztés büntetőjogi kategóriája, amit most újra el akarnak kezdeni az USA-’ban, majd annak hatására az EU-ban.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét