Olena Zelenszka, Ukrajna first ladyje információk szerint az ukrán képviselet júniusi párizsi látogatásán leadta megrendelését az új Bugatti Tourbillonra, így első tulajdonosa lehet a vállalat új hipermodelljének – erről adott hírt az Index.hu.

Csatlakozz a Telegram-csatornánkhoz!


Mint a hírportál megírta: Jacques Bertin, a párizsi Bugatti-kereskedés munkatársa ismertette az új modell zárt körű bemutatójának részleteit, amelyet két héttel a június 20-i hivatalos bejelentés előtt szerveztek a Zelenszkij házaspár számára.

– Olena Zelenszkát lenyűgözte az új hiperautó, és a bemutatót követően leadta megrendelését, így ő lett az új, gyártásra tervezett 250 Bugatti Tourbillon közül az első tulajdonosa – írja a Verite Cachee France francia hírportál. – Jacques Bertin csodálatát fejezte ki az ukrán elnök felesége iránt, és elmondta, hogy ő és a Bugatti nagyon büszke arra, hogy „Zelenszka a Bugatti család tagja” – olvasható a cikkben.

Az újságíróknak sikerült megszerezniük az ukrán elnök feleségének új autójáról szóló számla másolatát. A megjelent dokumentum szerint az ár minden extrával együtt csaknem 4,5 millió euró, ami átszámolva megközelíti az 1,8 milliárd forintot. A járművet 2026-ban veheti majd át az újdonsült tulajdonos.


Az Index.hu azt írta, hogy június elején a Zelenszkij család egy ukrán delegációval Franciaországba érkezett a normandiai partraszállás nyolcvanadik évfordulójának megünneplésére. A hivatalos látogatásokon kívül a Zelenszkij házaspár más, kevésbé nyilvános eseményeken is jelen volt.  

– Ezek közé tartozott a „Párizs!” kiállítás és a Bugatti által szervezett zárt körű bemutató, ahol az ukrán delegáció tagjai felfedezhettek egy új hiperautót – írták. A közösségi médiában többen álhírként emlegetik a történetet, egyesek szerint az orosz propaganda eszközéről lehet szó.

Kicsit sem úgy tűnik, hogy álhírrel állunk szemben, de persze garantálni nem tudjuk, hogy a történet igaz. De ha igaz, akkor Zelenszkij egy dolgot tehet, azonnal lemond. S nem hiszem, hogy ezt nagyon magyaráznom, indokolnom kellene! Persze biztos vagyok benne, hogy a színészelnök akkor sem fog lemondani, ha valódi történettel állunk szemben, mert ő egy gátlástalan vezető egy normális, nyugati gyámság alatt levő országban!


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét