Exkluzív interjút adott az amerikai elnök George Stephanopoulosnak, az ABC News riporterének – vette észre a Mandiner. A hírösszefoglaló szerint Biden elismerte, hogy „rosszul szerepelt” a Donald Trumppal folytatott televíziós vitán. Állítása szerint egyszerűen kimerült volt, amit egy súlyos megfázás okozott.

Csatlakozz a Telegram-csatornánkhoz!


Stephanopoulos megkérdezte az apókát: hajlandó lenne-e független orvosi vizsgálatot végeztetni és annak eredményeit nyilvánosságra hozni. A válsz: nem! Miért? Mert „minden napom egy kognitív teszt.”

Akkor ezen a teszten vagy ő, vagy a stábja, vagy így csomagban együtt elbuktak. Három nappal korábban ugyanis még szó sem volt holmi nátháról. Akkor az volt a mondás, hogy a világ ura (erre mindjárt visszatérünk) nem hallgatott az embereire, és kétszer körbe repülte a Földet, annyira keményen dolgozik a világbékén, emitt viszont „jetlag”-je lett.

Szóval, a sok le- és felszállás meg az időzónák közötti ugrálás miatt aludt el majdnem. Na, ez a baj a hazugságokkal: egy 20 évesnek sem könnyű észben tartani mikor, kinek és mit „kampózott”…

Az ABC News-nak adott interjúban Joe bácsi egyébként hangsúlyozta: „senki sem alkalmasabb nálam az elnöki posztra, én irányítom a világot.” Csak így, szerényen. A világot. Ő.


Ő, aki kijelentette: „Büszke vagyok arra – ahogy már mondtam –, hogy én vagyok az első alelnök, az első fekete nő…, aki fekete elnöknek szolgál.”

Ez egyébként nem biztos, hogy annyira vad állítás, mint amennyire annak tűnik. A szuperhúrelméletre épülő M-teória szerint akár 10-15-20 vagy annál is több dimenzió létezhet. Bizonyítani még nem sikerült, de ha ettől függetlenül elfogadjuk ezt a feltevést, akkor nem kizárt, hogy Joe Biden a párhuzamos univerzumokban egyszerre fekete és fehér, elnök és alelnök, nő és férfi.

Sőt, ennek az egyenletnek olyan kimenete is lehet, amely szerint valahol, valamikor ő Vlagyimir Putyin. De ezt inkább ne bolygassuk. Inkább maradjunk a Földön, ahol egészen nyilvánvaló, hogy tök alkalmatlan a világ egyetlen szuperhatalmának vezetésére. És pont ezért szeretnék sokan újraválaszttatni.


1 hozzászólás

  1. Mindezek ellenére, vagy lehet, hogy éppen ezért, amikor Tucker Carson az interjú során megkérdezte Vlagyimir Putyin orosz elnököt, hogy a novemberi elnökválasztás után melyik elnökjelölt győzelmének örülne jobban, akkor azt mondta, hogy Joe Bidén győzelmének, mert őt már legalább ismeri.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét